> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen meer kans op werk. De gemeente Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, werkgevers en UWV gaan samen investeren in werk voor deze doelgroep.

16-07-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Werkgevers laten zich van hun beste kant zien op de banenmarkt bij het mboRijnland aan de Breestraat. Doel is om kandidaten te werven voor het leerwerktraject BBL waarbij leerlingen vier dagen per week werken en een dag naar school gaan.

16-07-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Werkgevers- en werknemersorganisaties in de koopvaardij, zeevisserij en waterbouw ontwikkelden een gezamenlijk beroepscompetentieprofiel voor de maritiem officier nieuwe stijl, die zowel in nautische als maritiem-technische beroepen kan werken.

08-07-2019 | Lees meer
De winnaars provinciale verkiezingen Beste Leerbedrijf
Landelijk nieuws

Vandaag maakte SBB de provinciale winnaars bekend van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019. De provinciale winnaars strijden nu verder om de landelijke titel.

02-07-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Geld steken in een systeem van individuele leerrechten voor werkenden en werkzoekenden loont; het kabinet verdient de eigen investeringen dubbel en dwars terug.

28-06-2019 | Lees meer

Pagina's