appel op stapel boeken

> Werkgever?

Werkgever?

Uw huidige medewerkers hebben vaak veel kennis van het bedrijf. Een opleiding of cursus kan hen helpen te groeien met en binnen het bedrijf. Nieuwe medewerkers leggen een basis voor continuïteit. Zij hebben wel een plek nodig om het vak te leren. Leren en werken gaat daarbij prima samen. Investeren in personeel is investeren in uw bedrijf. De overheid wil dit ook stimuleren. Daarom zijn er voor u als werkgever diverse regelingen waar u gebruik van kunt maken. Financiële regelingen waar u uw voordeel mee kunt doen, en waarmee u anderen helpt aan een baan. Zie voor de regelingen het pdf onderaan deze pagina.

SAMENWERKING MET HET LEERWERKLOKET

Leren en werken gaan prima samen. Soms is het een opleiding van 2 jaar, soms van 2 weken. De nadruk ligt hierbij altijd op ervaring opdoen in de praktijk.
Het Leerwerkloket is het regionale servicepunt op het gebied van leren en werken. Wij ondersteunen en adviseren werkzoekenden en werkgevers.
Wij gaan graag met u in gesprek over leren en werken binnen uw bedrijf, het werven en behouden van personeel en financiële regelingen op werkgeversgebied waar u uw voordeel mee kunt doen. De juiste medewerker op de juiste plek staat hierbij voorop.

VOORDELEN VOOR U

  •          U investeert in nieuw talent, vormbaar naar de maatstaven van uw bedrijf;
  •          Goed opgeleid personeel;
  •          Wij voeren kosteloos de wervings- en selectieprocedure uit voor u;
  •          Wij adviseren en ontzorgen op het gebied van wetgeving en financiële regelingen.

TAALAKKOORD

Taalbeheersing is een belangrijke werknemersvaardigheid. Beperkte en geringe kennis van taal kan zorgen voor lagere productiviteit, hoger ziekteverzuim, veiligheidsproblemen, verminderde doorgroeimogelijkheden en vormt uiteindelijk een financieel risico voor uw bedrijf. Binnen het Taalakkoord verbeteren werkgevers de taalvaardigheid van hun medewerkers. Samen met andere werkgevers in Nederland investeert u in taal. Door het bespreekbaar te maken, uw werknemers te scholen en opgedane kennis en ervaring met elkaar te delen. Bent u ook geïnteresseerd in het Taalakkoord? Neem dan contact met ons op.

CONTACT?

Graag maken we kennis met u. In een oriënterend gesprek kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Mail ons