> Vacatures

Vacatures

Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag een BBL-opleiding Logistiek Medewerker Niveau 2 willen volgen. Kandidaten worden opgeleid tot logistiek medewerker en na één jaar hebben ze een diploma op MBO niveau 2 op zak én een vaste baan.

Type traject: BBL-opleiding Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW

Heb jij affiniteit met de techniek en wil jij gratis opgeleid worden tot monteur Infratechniek- Gas, water en warmte? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG, ZW, WW

Wil je graag een opleiding tot procesoperator volgen? Na 1 jaar heb je een diploma op MBO 2 niveau. Je zorgt ervoor dat de productie dag vlekkeloos verloopt. De machines draaien zonder storing. Daarnaast help je collega's aan de productielijn en stuur je ze aan indien nodig.

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG, ZW, WW

Heb jij ervaring als horlogereparateur of wil jij graag het vak leren? Solliciteer dan nu!

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG, ZW, WW

Wil jij werken en tegelijkertijd een diploma halen voor Verpleegkundige? Tijdens de betaalde opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst en een salaris conform de CAO VVT. 

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG, ZW, WW

Kom op Texel wonen, volg de koksopleiding en ga direct aan het werk. Het kan, want binnenkort start op Texel de BBL MBO2-koksopleiding. Speciaal voor werkzoekenden met een Wajong-uitkering*.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG

Als buschauffeur bij Arriva ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en veilig besturen van onze bussen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de reizigers veilig en op tijd naar hun bestemming worden gebracht.

Type traject: BBL (NIVEAU 2) Situatie van de doelgroep: AG, WIA, WGA, WAJONG, ZW, WW